skip to Main Content

Zips 1457 3d

Novo, specijalno izdanje ZIPS-a „Zbirka pitanja i odgovora i sudske prakse“ (iz 2022.) donosi više od 400 pomno sistematiziranih pitanja i odgovora i zvaničnih mišljenja nadležnih institucija.

Izabranim odlukama iz aktuelne sudske prakse iz građanskog, privrednog i upravnog prava sudova iz BiH, Zbirku smo učinili još sadržajnijom i vrijednijom.

Odabrana pitanja i odgovori aktuelne finansijsko-računovodstvene i revizijske prakse i zvanična mišljenja nadležnih institucija, omogućit će vam pravilno razumijevanje i primjenu relevantnih propisa za svaku pojedinačnu oblast.

Pitanja naših pretplatnika odražavaju svu specifičnost uvjeta poslovanja privrednih društava, javnih preduzeća, ustanova, organa uprave i upravnih organizacija, a obuhvataju oblasti računovodstva, finansija, direktnih i indirektnih poreza, javnih nabavki, obligacionog, stvarnog, radnog prava, penzijskog i invalidskog osiguranja, parnični, izvršni i upravni postupak.

Ovo izvorno djelo nezamjenjiv je poslovni alat pravnim i finansijsko-računovodstvenim profesionalcima u BiH. Jasno i pregledno iznesen sadržaj ovogodišnjeg specijala čini lakšim praćenje aktuelne finansijsko-računovodstvene i revizijske prakse, te omogućava jasan uvid u pravilnu primjenu relevantnih propisa u svim prezentiranim oblastima.

Preuzmi sadržaj zbirke

Back To Top