skip to Main Content

ZBIRKA PITANJA I ODGOVORA IZ 2023.

59,00 KM

NOVO!

  • cijena-u-eur: 50,00
Kategorija:

Opis

Dobrodošli u novo izdanje „Zbirke pitanja i odgovora“ (iz 2023.) sa više od 500 pomno sistematiziranih pitanja i odgovora i zvaničnih mišljenja nadležnih institucija.

Odabrana pitanja i odgovori aktuelne finansijsko-računovodstvene i revizijske prakse i zvanična mišljenja nadležnih institucija, omogućit će vam pravilno razumijevanje i primjenu relevantnih propisa za svaku pojedinačnu oblast.

Pitanja naših pretplatnika odražavaju svu specifičnost uvjeta poslovanja privrednih društava, javnih preduzeća, ustanova, organa uprave i upravnih organizacija, a obuhvataju oblasti računovodstva, finansija, direktnih i indirektnih poreza, javnih nabavki, obligacionog, stvarnog, zemljišnoknjižnog, radnog, službeničkog i porodičnog prava, penzijskog i invalidskog osiguranja, parnični, izvršni, upravni i prekršajni postupak.

Jasno i pregledno iznesen sadržaj čini lakšim praćenje aktuelne finansijsko-računovodstvene i revizijske prakse, te omogućava jasan uvid u pravilnu primjenu relevantnih propisa u svim prezentiranim oblastima. Ovo izvorno djelo nezaobilaznian je resurs koji pruža  sveobuhvatan pregled ključnih tema pravnim i finansijsko-računovodstvenim profesionalcima u BiH.

Back To Top