skip to Main Content

 

 

NOVA USLUGA ZIPS pro

 

 

ZIPSpro 2024!

Računovođama, revizorima i finansijskim radnicima u 2024. godini nudimo ZIPSpro paket usluga uz mnoštvo novih pogodnosti! 

ZIPSpro je jedinstveni godišnji program edukacije za računovođe, revizore i finansijske radnike i objedinjuje pretplatu na ZIPS sa serijom seminara posvećenih aktuelnim temama računovodstveno-finansijske i revizijske profesije.

ZIPSpro obuhvata  godišnju pretplatu na ZIPS i  PET pojedinačnih seminara u Sarajevu, Tuzli i Zenici priznatih sa 5/7 sati bodova/sati KPE. Svi seminari se priznaju kao Kontinuirana profesionalna edukacija (KPE) za računovođe, revizore i finansijske radnike uz dodatnih osam bodova/sati po osnovu pretplate. Time se ostvaruje potrebni godišnji fond bodova/sati KPE i bodovi se upisuju u evidencijske knjižice.

Specijalne pogodnosti za 2024. godinu!

1. Godišnja pretplata na ZIPS (12 izdanja)
2. Pet seminara/webinara u 2024. godini koji se priznaju kao obavezna edukacija za  računovođe, revizore i finansijske radnike.
Pojedinačne edukacije bit će organizirane u Sarajevu, Tuzli i Zenici.
3. Specijalno izdanje „ZBIRKA PITANJA I ODGOVORA“ u okviru koje dajemo relevantna  mišljenja nadležnih tijela i odgovore ZIPS-ovih saradnika;
4. Dodatnih osam bodova po osnovu pretplate na ZIPS
5. Potrebni godišnji fond sati/bodova KPE
6. Mogućnost postavljanja pitanja, na koja odgovaraju relevantni stručnjaci, saradnici ZIPS-a.

 

Back To Top