skip to Main Content

 

 

NOVA USLUGA ZIPS pro

 

 

Zahvaljujući našoj višedecenijskoj tradiciji uspješnog poslovanja u izdavačkoj djelatnosti i dokazanom iskustvu u organizaciji seminara, savjetovanja, okruglih stolova, radionica i simpozijuma iz oblasti ekonomije i prava kreirali smo  novi i jedinstveni program godišnje edukacije računovođa i revizora.

Imajući u vidu kompleksnost i dinamičnost računovodstveno-finansijske profesije ZIPSpro paketom usluga spojili smo izdavaštvo sa ulaganjem u razvoj savremenih znanja i vještina primjenjivih u praksi.

ZIPSpro objedinjuje  godišnju pretplatu na stručno-informativni časopis ZIPS i seriju edukacija namijenjenih računovođama i revizorima.

Po pet seminara u toku godine, posvećenih aktuelnim temama računovodstveno-finansijske i revizijske profesije koji se priznaju kao obavezna edukacija za  računovođe, revizore i finansijske radnike FBiH organiziramo  u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.

Osim računovođama i revizorima ZIPSpro edukacija korisna je investitorima, menadžerima, donositeljima poslovnih odluka i svima koji žele uspješno komunicirati u poslovnoj zajednici.

Nadamo se da ćete prepoznati prednosti korištenja naših inoviranih usluga i podržati nas u nastojanjima da u vremenu stalnih poslovnih promjena zajedno ostvarujemo nove uspjehe!

Back To Top