skip to Main Content

Pretplatite se na časopis ZIPS​

Stručno-informativno glasilo ZIPS, više od 50 godina, svojim pretplatnicima olakšava poslovanje i pomaže u primjeni zakonskih i drugih propisa.

U okviru 12 izdanja godišnje i specijalne publikacije „ZBIRKA PITANJA I ODGOVORA“ na kraju poslovne godine,  pravovremeneo i pouzdano informišemo o pravnim propisima i ukazujemo na načine njihove provedbe u praksi. 

Posebno smo ponosni na uspješnu saradnju kako sa našim uvaženim saradnicima tako i sa pretplatnicima kojima uvijek nastojimo obezbijediti pouzdane odgovore na postavljena pitanja.  

Osim mogućnosti postavljanja pitanja, odabirom odgovarajuće opcije godišnje ili polugodišnje pretplate za naše sadašnje i potencijalne pretplatnike pripremili smo i brojne druge prateće pogodnosti.

POGODNOSTI PRETPLATE

OPCIJA 1

1. Godišnja pretplata na časopis ZIPS (12 izdanja);
2. Osam (8) bodova/sati obavezne kontinuirane profesionalne edukacije (KPE), koja se, po osnovu pretplate, priznaje računovođama i revizorima;
3. Besplatno prisustvo jednom seminaru iz oblasti računovodstva, revizije i finansija, koji se, također, priznaje sa pet (5) do sedam (7) bodova /sati obavezne KPE;
4. Besplatno prisustvo jednom seminaru iz oblasti prava;
5. Popust od 10% na cijenu kotizacije na sve seminare u okviru ZIPS-ove godišnje edukacije o temama iz računovodstveno-finansijske, porezne i pravne oblasti;
6. Popust od 10% za sva naša specijalna izdanja (knjige, komentari zakona, priručnici);
7. Pristup elektronskoj arhivi ZIPS-a putem naše web stranice: www.privrednastampa.ba
8. Mogućnost postavljanja pitanja na koja odgovaraju relevantni stručnjaci, saradnici ZIPS-a.

 

OPCIJA 2

1. Godišnja pretplata na ZIPS (12 izdanja)
2. Pet seminara/webinara u 2024. godini koji se priznaju kao obavezna edukacija za  računovođe, revizore i finansijske radnike.
Pojedinačne edukacije bit će organizirane u Sarajevu, Tuzli i Zenici.
3. Specijalno izdanje „ZBIRKA PITANJA I ODGOVORA“ u okviru koje dajemo relevantna  mišljenja nadležnih tijela i odgovore ZIPS-ovih saradnika;
4. Dodatnih osam bodova po osnovu pretplate na ZIPS
5. Potrebni godišnji fond sati/bodova KPE
6. Mogućnost postavljanja pitanja, na koja odgovaraju relevantni stručnjaci, saradnici ZIPS-a.

Časopis izlazi jednom  mjesečno, godišnja pretplata je 500 KM sa uračunatim PDV-om

– MOGUĆNOST PLAĆANJA I KVARTALNO.

Narudžbe i dokaz o uplati slati na adresu: NIP Privredna štampa d.o.o. Sarajevo,  Srđana Aleksića 2. , 71000 Sarajevo, ili na Službu pretplate na faks: 033/542-700, ili sve navedene podatke iz narudžbenice pošaljite na mail: zips@privrednastampa.biz ili amra@privrednastampa.biz.

Back To Top