ZIPS pretplata

Pretplatite se na časopis ZIPS

ZIPS je petnaestodnevni stručno-informativni časopis iz oblasti ekonomije i prava koji kontinuirano izlazi više od 40 godina.

Namijenjen je računovodstveno-finansijskim djelatnicima i pravnicima - obrađuje problematiku iz računovodstva, revizije, poreza, poslovnih finansija, plaća i naknada, javnih nabavki, vanjskotrgovinskog poslovanja, carina i slično, dok u pravnom dijelu zakonske oblasti građanskog, privrednog, upravnog, porodičnog, radnog i socijalnog prava.

Rubrike stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudeći našim korisnicima u vremenima stalnih poslovnih promjena aktuelne teme, teorijske i praktične stručne priloge, izvorne članke, komentare novih propisa, pouzdane odgovore na postavljena pitanja, mišljenja nadležnih organa, aktuelnu praksu sudova svih nivoa, sve u funciji zakonitog, efikasnog i uspješnog postupanja u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

Pretplatom na časopis ZIPS dobijate:

 

  • Kontinuiranu profesionalnu edukaciju koja se, saglasno odluci Komisije za računovodstvo i reviziju BiH, korisnicima pretplate - djelatnicima računovodstvene i srodne profesije priznaje u trajanju od osam (8) sati KPE;
  • Besplatan seminar na temu usklađenu sa zahtjevima i potrebama naših pretplatnika;
  • Pravo na neograničen broj odgovora na postavljena pitanja od relevantnih stručnjaka iz svih oblasti.
  • Popust od 20% na cijenu kotizacije za sve ostale seminare, radionice i okrugle stolove, koje ćemo organizirati na aktuelne teme iz oblasti ekonomskih i pravnih nauka;
  • Popust od 10% za sva naša specijalna izdanja - knjige (komentari zakona, priručnici i sl.);
  • Pristup elektronskoj bazi ZIPS-a (arhivi) putem naše web stranice;
  • Pristup praktičnim primjerima pravnih akata - obrazaca iz različitih pravnih oblasti (ugovori, žalbe, tužbe, rješenja i slično).
  • Specijalno novogodišnje izdanje – Zbirku pitanja i odgovora, dopunjenu najaktuelnijom sudskom praksom iz 2016. godine

Časopis izlazi dva puta mjesečno, godišnja pretplata je 500 KM, a polugodišnja 250 KM sa uračunatim PDV-om

- MOGUĆNOST PLAĆANJA I KVARTALNO.

 

Narudžbe i dokaz o uplati slati na adresu: NIP Privredna štampa d.o.o. Sarajevo, Dž. Bijedića 185, 71000 Sarajevo, ili na Službu pretplate faks: 033/542-700, ili sve navedene podatke iz narudžbenice pošaljite na mail zips@privrednastampa.biz ili amra@privrednastampa.biz.