skip to Main Content

Pretplatite se na časopis ZIPS​

ZIPS je je petnaestodnevni stručno-informativni časopis iz oblasti ekonomije i prava koji kontinuirano izlazi više od 45 godina.
Namijenjen je računovodstveno-finansijskim djelatnicima i pravnicima – obrađuje problematiku iz računovodstva, revizije, poreza, poslovnih finansija, plaća i naknada, javnih nabavki, vanjskotrgovinskog poslovanja, carina i slično, dok u pravnom dijelu zakonske oblasti građanskog, privrednog, upravnog, porodičnog, radnog i socijalnog prava.
Rubrike stalno obogaćujemo novim sadržajem, nudeći našim korisnicima u vremenima stalnih poslovnih promjena aktuelne teme, teorijske i praktične stručne priloge, izvorne članke, komentare novih propisa, pouzdane odgovore na postavljena pitanja, mišljenja nadležnih organa, aktuelnu praksu sudova svih nivoa, sve u funciji zakonitog, efikasnog i uspješnog postupanja u svakodnevnoj poslovnoj praksi.

PRETPLATOM NA ZIPS DOBIJATE

OPCIJA 1

1. Godišnju pretplatu na časopis ZIPS (24 broja)
2. Osam (8) bodova/sati obavezne kontinuirane profesionalne edukacije (KPE), koja se, po osnovu pretplate, priznaje računovođama i revizorima;
3. Besplatno prisustvo na jedan seminar iz oblasti računovodstva, revizije i finansija, koji se također priznaje sa pet (5) do sedam (7) bodova /sati obavezne KPE;
4. Besplatno prisustvo na jedan seminar iz oblasti prava;
5. Popust od 20% na cijenu kotizacije na sve seminare koje ćemo organizirati u okviru ZIPS ove godišnje edukacije na teme iz računovodstveno-finansijske, porezne i pravne oblasti;
6. Popust od 10% za sva naša specijalna izdanja – knjige (komentari zakona, priručnici i sl.);
7. Pristup elektronskoj arhivi ZIPS-a putem naše web stranice: www.privrednastampa.ba
8. Mogućnost postavljanja pitanja, na koje će Vam odgovoriti relevantni stručnjaci, saradnici našeg izdanja časopisa ZIPS.

OPCIJA 2

1. Godišnju pretplatu na časopis ZIPS (24 broja)
2. Osam (8) bodova/sati obavezne kontinuirane profesionalne edukacije (KPE), koja se, po osnovu pretplate priznaje računovođama i revizorima;
3. Godišnja edukacija – pet pojedinačnih seminara tokom godine koji se računovođama, revizorima i finansijskim radnicima u Federaciji BiH priznaju kao kontinirana profesionalna edukacija (KPE). Pojedinačne edukacije će biti organizirane u slijedećim gradovima: Sarajevu, Tuzli, Zenici i Mostaru.
4. Mogućnost postavljanja pitanja, na koje će Vam odgovoriti relevantni stručnjaci, saradnici našeg izdanja časopisa ZIPS.

Časopis izlazi dva puta mjesečno, godišnja pretplata je 500 KM, a polugodišnja 250 KM sa uračunatim PDV-om

– MOGUĆNOST PLAĆANJA I KVARTALNO.

Narudžbe i dokaz o uplati slati na adresu: NIP Privredna štampa d.o.o. Sarajevo, Dž. Bijedića 185, 71000 Sarajevo, ili na Službu pretplate na faks: 033/542-700, ili sve navedene podatke iz narudžbenice pošaljite na mail: zips@privrednastampa.biz ili amra@privrednastampa.biz.

Back To Top