skip to Main Content

Zvršene su pripreme za sutrašnje otvaranje 12. Sajama privrede – Tešanj 2016., koji će se održati od 19. do 21. maja u Tešnju, na lokaciji Kraševo bb – Carina. Početak svečane ceremonija otvaranja Sajma je zakazan za 11 sati.

Potvrđeno je učešće više od 120 domaćih i inostranih izlagača, koji će zauzeti preko 3.500 kvadrata zatvorene i oko 7.000 kvadrata otvorene površine.

Udruženje/Udruga privrednika “Biznis Centar” Jelah-Tešanj, kroz dvanaest godina dugu tradiciju organizovanja sajma, koristi ovu manifestaciju za efikasno povezivanje bosanskohercegovačkih i inostranih kompanija, promociju investicija i daljnje jačanje poslovnih veza između privrednika.

Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH kao partner sajma, prepoznala je značaj ovog sajma za bh. privredu, te će na svom štandu, kroz razgovore sa privrednicima razmijeniti iskustva i informacije, u cilju razvijanja poslovnih aktivnosti.

Pripremljen je bogat program, koji će obogatiti sadržaj Sajma, te privrednicima i posjetiocima ponuditi mnoštvo korisnih informacija i dodatno potaknuti razvoj privrede.

 

Back To Top