skip to Main Content

Link

 

U organizaciji Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar, Udruženja Nezavisni biro za razvoj (NBR) Gradačac/Modriča i  Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta danas, 24. marta u 11 sati u hotelu “Ero” u Mostaru održat će se stručni skup na temu “Uloga i značaj poslovnih / agro inkubatora u stvaranju novih poslovnih subjekata i novih radnih mjesta“.

Prisutnima će se obratiti: Amir Zukić, ministar Federalnog ministarstva, razvoja, poduzetništva i obrta, Tomislav Majić, predsjednik Udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar i  Mira Jović, izvršna direktorica Udruge poduzetnika i poslodavaca UPIP Žepče.

Stručni skup se održava u sklopu projekta “Boljim poslovnim okruženjem do više radnih mjesta“ koji provodi Nezavisni biro za razvoj – (NBR) Gradačac u suradnji s ključnim partnerom Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar. Partnerske organizacije su koordinatori sektora “Politike ekonomskog razvoja u BiH“ u okviru Programa održivosti civilnog društva u BiH (CSSP), koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj – USAID-a

Back To Top