skip to Main Content

Radnici Australske Kompanije "Steelmin BiH" Danas Su Na Sat Vremena Blokirali Prometnicu Jajce - Donji Vakuf Kako Bi Ukazali Na Probleme Gubitka Radnih Mjesta. (Srećko Stipović - Anadolu Ajansı)

 

Uprava tvrtke Steelmin BH d.o.o. Jajce donijela je odluku da i pored svih neriješenih sudskih problema, okonča remont pogona i krenu s punom proizvodnjom na jesen ove godine, priopćeno je iz Vijeća uposlenika i odbora otpuštenih radnika.

“Šta ova odluka znači za sadašnje i buduće uposlenike, ne treba posebno podcrtavati, ali zaista moramo izraziti zahvalnost investitorima na svemu do sada urađenom i uloženom i naravno prije svega na njihovoj spremnosti da i pored svega uspješno okončaju ovaj projekt”, navodi se u priopćenju.

Tvrtka Steelmin BH d.o.o. Jajce osnovana je 2011. godine, nakon privatizacije dijela pogona koji su nekada pripadali industrijskom gigantu “Elektrobosni”.

Od tada se nalazi u sudskim sporovima jer nema pristup svojoj imovini, s obzirom na to da je zemljište koje okružuje proizvodne pogone u privatnom vlasništvu.

Back To Top