skip to Main Content

SOSBiH

 

Organizacija SOS Dječija sela BiH treći put je postala dobitnik certifikata Poslodavac Partner, koji se dodjeljuje kompanijama i organizacijama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima.

Izuzetnim rezultatima organizacija se plasirala među 10 najboljih organizacija procijenjenih Poslodavac Partner metodologijom te je ujedno i najbolja među poslodavcima u Bosni i Hercegovini.

S obzirom ba to da se radi o jedinoj neprofitnoj organizaciji koja je trenutno dobitnik tog priznanja, ovaj rezultat je tim značajniji te svjedoči snažnoj predanosti organizacije razvoju kvalitetnih i transparentnih procesa upravljanja ljudskim resursima u svrhu ispunjenja misije organizacije.

SOS Dječija sela BiH posebno se ističe svojim praksama u području strateškog upravljanja ljudskim resursima te u području regrutiranja i selekcije kandidata.

Menadžer za razvoj ljudskih potencijala SOS Dječijih sela BiH Omar Šehović primio je Certifikat od Ane Miletić, direktorice strateškog savjetovanja kompanije SELECTIO koja dodjeljuje certifikat, saopćeno je.

 

 

 

Izvor:FENA

Back To Top