skip to Main Content

Sberbank

 

Više od 4.3 miliona mladih širom svijeta mlađih od 25 godina koriste Sberbank debitne kartice. Ovaj pokazatelj je porastao za 70% tokom protekle godine. Prosječan mjesečni broj kartica izdatih u 2016. porastao je za 80% u odnosu na 2015. i sada iznosi 265.000 kartica.

“Sberbank aktivno radi sa mladim ljudima. Naš najpopularniji proizvod za klijente mlađe od 25 godina je debitna kartica za mlade koja je dio našeg programa lojalnosti,” izjavila je Nataliya Filippova, direktor segmenta za mlade u Odjelu za odnose sa klijentima u Sberbank.

U okviru ponude Sberbank BH u ponudi je Paket 15+, namijenjen tinejdžerima, učenicima, studentima i svim drugim mladim ljudima od 15 do 25 godina koji žele pametno, na zabavan i opušten način upravljati novcem! Korisnici osim tekućeg računa i debitne kartice imajuu okviru paketa uključeno mobilno ili internet bankarstvo, sms info obavijest za svaku transakciju, dodatne pogodnosti kod štednje, te trajni nalog.

Jedna od oblasti na koju je usmjerena nova strategija Sberbank je privlačenje najmlađih klijenata. Sberbank trenutno ima preko 1.2 miliona tinejdžera od 14 to 17. godina.

Back To Top