skip to Main Content

Thumb

 

Tehnološki park Intera otvorio je prijave za 4. Startup Weekend Mostar, koji će se održavati od 22. do 24. aprila.

Sudionike očekuje praktično iskustvo i prilika za stjecanje novih poznanstava i vještina, a uz nagradni fond od 13 000 maraka svima će se pružiti i mogućnost izravnog ulaska u poslovni inkubator Tehnološkog parka Intera.

Startup Weekend je planetarno prepoznat događaj, gdje mladi imaju priliku raditi u timu na razvijanju poslovne ideje uz asistenciju mentora.

Startup Weekend funkcionira po već ustaljenom modelu: svi imaju mogućnost da u petak navečer prezentiraju ideju, nakon čega se timovi formiraju oko najboljih ideja (odabranih od svih sudionika), priopćeno je iz Intere.

Ostatak vikenda timovi radi na kreiranju poslovnog modela, kodiranju, dizajniranju i istraživanju tržišta, uz pomoć mentora koji su i sami iskusni poduzetnici.

Vrhunac vikenda je nedjelja i ‘pitching’ pred sucima, nakon čega slijedi selekcija i proglašenje pobjednika.

Kao i do sada, Startup Weekend je fokusiran na poslovne ideje temeljene na informacijskim tehnologijama (IT), no to ne isključuje ideje iz bilo kojeg drugog područja koje u svom poslovnom modelu primjenjuju IT tehnologije.

Prijaviti se mogu svi koji žele sudjelovati, bez obzira imaju li neku poslovnu ideju ili se samo žele priključiti nekom timu. Prijaviti se mogu developeri, dizajneri te svi ostali bez obzira na profesiju, koji imaju ideju ili žele doprinijeti nekom timu svojim znanjem i iskustvom.

Prijave su otvorene do 21. aprila.

Back To Top