skip to Main Content

U sklopu Projekta „Invest in Lipik, Orašje & Garešnica“ – Invest in LOG završene su sve aktivnosti na pripremanju seta inovativnog marketinškog i promocijskog materijala Općine Orašje.

Tako su na frekventnim lokacijama postavljena dva jumbo bilboarda „Poduzetničke zone Dusine Orašje“, te jedan digitalni bilboard za promociju malih i srednjih poduzeća sa područja općine Orašje. Također, izrađen je i promo video razvojnih potencijala općine, kao i virtualna šetnja kroz „Poduzetničku zone Dusine Orašje“, te vodič za izvoznike i investicijski vodič općine Orašje. Virtualna šetnja poduzetničke zone može se vidjeti na službenoj web stranici Centra za poduzetništvo Općine Orašje (www.cp-orasje.ba), gdje se također mogu dobiti i vodiči za izvoznike, kao i investicijski vodiči. Cilj pripreme ovih materijala je povećanje informiranosti investitora o mogućnostima ulaganja u općinu Orašje, te će isti biti prikazivani i distribuirani na svim značajnim gospodarskim događanjima u zemlji i inozemstvu.

Projekt „Invest in Lipik, Orašje & Garešnica“ – Invest in LOG implementira se u okviru Programa Interreg IPA prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020. Ukupna vrijednost Projekta je 731.906,95 EUR-a, od čega EU financira 85 % vrijednosti Projekta (622.120,89 EUR-a), a Općina Orašje kao njegov nositelj i partneri Grad Lipik i Poduzetnički centar Garešnica sufinanciraju isti u iznosu od 15 % (109.786,06 EUR-a).

Back To Top