skip to Main Content

NLB Banka

NLB Banka je juče u Ferhadiji, najljepšoj sarajevskoj ulici, uz prisustvo brojnih poslovnih partnera, klijenata i medija, otvorila novu poslovnicu, koja nudi moderan i pristupačan koncept poslovanja. Ovo je još jedan korak u planiranom širenju poslovne mreže NLB Banke d.d. Sarajevo, koja  BiH ima 39 poslovnica.

„Širenje mreže poslovnica prati i intenzivan rad Banke na razvijanju ponude proizvoda  i usluga za građane i privrednike. Uprkos izazovnom okruženju u kojem poslujemo, u protekloj godini smo poslovali stabilno, ostvarujući dobre poslovne rezultate. Osim rasta u svim segmentima psolovanja, uvodili smo nove usluge, prilagođavali smo potrebe klijentima i renovirali mrežu poslovnih jedinica kako bi bili još pristupačniji našim klijentima,“  izjavio je Senad Redžić, direktor NLB Banke Sarajevo.  

Predsjednik Nadzornog odbora  NLB Banke Blaž Brodnjak ovom prilikom je rekao: „Prošla godina bila je najbolja u poslovanju NLB banke, a ovdje smo jer je bh. tržište za nas strateško i zato na njemu ostajemo, nadograđujemo naše prisustvo i dodajemo nove usluge. Poslovnica u Ferhadiji je nešto što nam je falilo i očekujemo da ćemo u Kantonu Sarajevo napraviti odlične rezultate.“

Svečanom otvaranju prisustvovao je i NJ.E. Iztok Grmek, ambasador Slovenije u BiH, koji je uputio čestitke upravi Banke, naglasivši da je Slovenija  peti partner BiH u robnoj i trgovinskoj razmjeni.

Back To Top