skip to Main Content

Mobilno Bankarstvo

Sberbank BH je korisnicima mobilnih aplikacija za fizička i pravna lica omogućila još efikasnije, brže i jednostavnije upravljanje svojim aplikacijama. Iz ove banke naglašavaju kako korisnici mobilnog bankarstva, koji koriste obje aplikacije mogu jednostavno i lako, na jednom uređaju upravljati tim aplikacijama u punom kapacitetu. Ovo praktično znači da je putem jedne licence ovlaštenom licu omogućen nesmetan pristup svim aplikacijama na vrlo jednostavan način.  

„Prva smo banka koja je ponudila tržištu uslugu mobilno bankarstvo za pravna lica, koja je zaista naišla na odličan prijem kod klijenata. U saradnji sa našim klijentima, koji su uglavnom i korisnici mobilnog bankarstva za fizička lica, napravili smo ovo značajno unaprjeđenje, koje će im zasigurno olakšati korištenje usluge mobilnog bankarstva“, izjavio je Borislav Doder, nadležan za digitalno bankarstvo u Sberbank BH.

Podsjećamo, Sberbank BH je prije dvije godine uvela uslugu Sberbank Mobile Banking koja klijentima omogućava upravljanje svojim privatnim i poslovnim finansijama, bez obzira na lokaciju na kojoj se nalaze. Posebna pogodnost ove aplikacije je njena direktna povezanost sa elektronskim bankarstvom za pravna lica. Klijenti mogu pripremiti nalog za plaćanje u jednoj aplikaciji, a realizovati taj nalog u drugoj aplikaciji, što im olakšava i ubrzava poslovanje.
Korisnici ove usluge u mogućnosti su ostvariti uvid u stanje računa i pregled prometa po računima, plaćanje u zemlji, transfere sa računa na račun i konverziju valuta.  

Back To Top