skip to Main Content

Bjelasnica Ljeti

 

Kantonalno javno preduzeće ZOI 84 obavještava javnost da je u sklopu svojih poslovnih aktivnosti tokom ljetnog perioda proširilo svoju ponudu novim sadržajima.

U Olimpijskom kompleksu ZETRA i Ski centru Bjelašnica -Igman u punom kapacitetu svim korisnicima na raspolaganju su sportsko rekreativni sadržaji i različite usluge.

U kompleksu ZETRE nudi se mogućnost korištenja kuglane, streljane, terena za nogomet, tenis, stoni tenis i košarku, dječiji zabavni park ZOILAND i ugostiteljske usluge.

Bjelašnica/ Babin do nudi korištenje nogometnih i teniskih terena, panoramsko razgledanje žičarom koja je u funkciji svakim danom uključujući i praznike u periodu od 10.00 do 18.00 sati, ugostiteljske usluge u restoranu ZOI 84 (objekt Benetton), saopćeno je iz ZOI 84.

Hotel „Maršal“ na Bjelašnici nudi smještajne kapacitete, korištenje sala za razne događaje, jedinstvenu gastro ponudu, ugostiteljstvo.

Na Malom polju na Igmanu svim posjetiocima na raspolaganju su sportski tereni za fudbal, boćanje i odbojku, dječiji zabavni park s pratećim sadržajima, dvosjedna žičara za panoramsko razgledanje koja je u funkciji po potrebi svakim danom uključujući i praznike od 10.00 do 18.00 sati

Na Velikom polju na Igmanu tokom ljetnog perioda posjetiocima je omogućeno korištenje prostora za nogomet, odbojku i košarku, dok se na ovom lokalitetu nalazi i veliki broj označenih staza za brdski biciklizam, saopćeno je.

 

 

Izvor:FENA

Back To Top