skip to Main Content

Kompanija IT Odjel d.o.o. iz Mostara, prepoznata je kao jedna od top 4 kompanije u konkurenciji za nagradu “Microsoft  Country Partner of the Year” u 2016. godini u kategoriji “Javni sektor: javna i državna sigurnost”. IT Odjel d.o.o. je ovim potvrdio da  isporučuje inovativna rješenja za korisnike, zasnovana na platformama Microsofta.

“Ponosni smo na ovo priznanje i iznimna nam je čast biti prepoznat od strane jedne ovako velike korporacije kao što je Microsoft. Istaknuti se u konkurenciji poput ove, nije mala stvar. Jako smo zahvalni Microsoftu koji je prepoznao naš trud i svojom podrškom nas motivirao da budemo još bolji i uspješniji u svom radu”, kazao je Marko Laco, direktor IT Odjel-a.

Nagrade će biti dodijeljene u nekoliko kategorija, a pobjednici su birani između 2.500 učesnika iz 119 zemalja svijeta.

 “Zadovoljstvo nam je da je IT Odjel d.o.o. ostvario ovako visok plasman u navedenoj kategoriji,” rekla je Gavriella Schuster, generalna menadžerica Worldwide Partner Group, Microsoft korporacije, dodavši: “U Microsoft partnerskoj zajednici imamo veoma talentovane kompanije koje našim zajedničkim klijentima mogu isporučiti inovativna i moderna rješenja, a IT Odjel d.o.o. je pravi primjer takve kompanije.”

“Microsoft Country Partner of the Year Award” namijenjena je partnerima koji su u protekloj godini pokazali profesionalnost i ostvarili uspjeh u kreiranju rješenjana Microsoft platformi.

Back To Top