skip to Main Content

Na manifestaciji “Najpoželjniji poslodavac”, koju već desetu godinu zaredom organizuje Kolektiv d.o.o. – Posao.ba, dm je dobio prestižno priznanje.

Direktor kompanije dm Damir Šlosel je prilikom preuzimanja nagrade na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja najpoželjnijim poslodavcima u BiH naglasio da je dm već osam godina pri samom vrhu najpoželjnijih poslodavaca, a ove godine i najpoželjniji, na šta su veoma ponosni.

„Ovo priznanje znači obavezu, posebno jer nije lako ponavljati uspjehe. dm će i dalje nastaviti ulagati u svoje zaposlenike i osiguravati im dobro okruženje u kojem mogu raditi i razvijati svoje potencijale. Edukacija nikada nije trošak nego investicija, jer kompaniju jedino ljudi razlikuju od konkurencije. Ponosni smo na naše uposlenike u poslovnicama i po tome nas prepoznaju. To čini razliku ne samo u Bosni i Hercegovini. Nastojimo ostati dosljedni načelima poslovanja a ljudima se pruža sigurnost iako rade u sektoru u kojem plate nisu velike,“ – kazao je Šlosel.

Poslovanje dm-a se konstantno unapređuje i uspješno zadovoljava potrebe svojih kupaca, zaposlenika i poslovnih partnera. Zaposlenicima se pruža mogućnost da uče jedni od drugih, da se humano ophode jedni prema drugima i da prihvate jedni druge kao individue.

Kolektiv d.o.o. – Posao.ba već desetu godinu zaredom sprovodi online istraživanje za najpoželjnijeg poslodavca u BiH, čiji se rezultati temelje na percepciji bh. stanovništva i otkrivaju u kojim kompanijama građani vide idealne uslove za rad i uspješnu karijeru.

Back To Top