skip to Main Content

Maxresdefault

Zamjenik ministra komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Saša Dalipagić sa suradnicima i državnim službenicima koji se bave ovom oblašću razgovarao je, u Sarajevu, sa direktorom Microsofta BiH Omarom Krivošija, o daljnjem razvijanju suradnje Ministarstva i ove kompanije, a koja datira još iz 2010. godine.

Saša Dalipagić

Saša Dalipagić

Zaključili su da ne postoje ozbiljniji problemi u realiziranju postojećeg Ugovora, a interes je Ministarstva komunikacija i prometa BiH odnosno javne uprave u cjelosti, legalno korištenje softvera.

Kako je istakao zamjenik ministra Dalipagić, suradnja Ministarstva komunikacija i prometa BiH i Microsofta u ovih pet godina je na zadovoljavajućoj razini i u uzlaznoj putanji, dodajući da je Ministarstvo također otvoreno i zainteresirano za njen nastavak i dalji razvitak.

Omar Krivošija

Omar Krivošija

U cilju optimizacije aktivnosti Ministarstva, zamjenik Dalipagić je izrazio zanimanje za mogućnost uspostave DMS-a (Document Management System). Direktor Krivošija je prihvatio inicijativu na način da Microsoft, u cilju razvitka daljnje suradnje, pripremi pilot projekt za Ministarstvo na Microsoft platformi, a realizacija istog će biti predmet sljedećih sastanaka, saopćili su iz Ministarstva.

(Izvor: Poslovne novine)

Back To Top