skip to Main Content

BBI Sanski Most Bukvić Avdagic

U prisustvu  brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Sanskom Mostu u vlastitim prostorijama otvorena poslovnica BBI banke. Simboličnim presjecanjem vrpce, poslovnicu su otvorili Mustafa Avdagić, načelnik Općine Sanski Most i  Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke. Ovo je četvrta poslovna jedinica BBI banke u Unsko-sanskom kantonu i 30 poslovna jedinica BBI banke u BiH.

Načelnik Avdagić poželio je dobrodošlicu BBI banci naglasivši da otvaranjem poslovnice u vlastitim prostorijama pokazuje jasnu opredjeljenost BBI banke da ostvari dugoročnu saradnju sa stanovništvom i privrednicima ovog grada.

” BBI banka ima različite programe  za stanovništvo i privredu, a mislim da će njihov program za pokretanje poljoprivrede značajno doprinijeti razvoju ovog kraja“, kazao je načelnik Avdagić.

„Ovo je 30, jubilarna poslovna jedinica BBI banke u BiH i 4.  u Unsko-sanskom kantonu. Naša posebnost je izgradnja mostova saradnje i uvezivanje Regiona prema svjetskim ekonomskim centrima. BBI banka je jedna od rijetkih finansijskih institucija koja je osnovala Biznis klub s namjerom da svojim članovima i partnerima otvori koridor za nova tržišta. Pozivamo privrednike da uzmu učešće na predstojećem Sarajevo Business Forumu koji će se održati 4. i 5. maja  ove godine gdje očekujemo investitore iz cijelog svijeta od Amerike do Malezije. BBI banka je najbrže rastuća banka u BiH u posljednjih nekoliko godina. Širenjem BBI mreže i otvaranjem poslovnica namjeravamo pomoći gradovima i poduzetnicima da skupa rastu sa nama” izjavio je Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke.

Back To Top