skip to Main Content

 

Vršiteljica dužnosti direktora Aluminija d.d. Mostar Ružica Udovičić i vršitelj dužnosti izvršnoga direktora Marinko Ostojić Sušac bili su dijelom izaslanstva Bosne i Hercegovine u okviru službenog posjeta člana Predsjedništva BiH Dragana Čovića Saveznoj Republici Njemačkoj.

Na Danu gospodarstvenika BiH u frankfurtskomu Haus der Wirtschaftu, Aluminij se predstavio upečatljivom prezentacijom u kojoj su iznesene precizne mogućnosti uspostavljanja novih oblika suradnje s njemačkim gospodarstvenicima.

– Ovo je svakako bilo i čast i izazov, a sada mogu kazati kako smo uspješno odgovorili postavljenoj zadaći. Naglasak naših prijedloga njemačkih ulaganja podijeljen je na kratkoročne i na dugoročne ciljeve, a u oba je slučaja ključ pronaći partnera i krenuti u realizaciju. Riječ je o projektima ulaganja u vraćanje naše proizvodnje u puni kapacitet, ali i o strateškim planovima izgradnje naše energane, potom izgradnje metaloprerađivačkih pogona i pogona nove elektrolize unutar našega tvorničkog kruga – kazala je direktorica Udovičić, priopćeno je iz Aluminija.

 

 

Izvor:FENA

Back To Top