skip to Main Content

Prijave za Micorsoft NetWork 6, najveću IT konferenciju u BiH, otvorene su do 11. aprila. Po prvi put u sklopu konferencije bit će organizirana Biznis Plus pred-konferencija koja će okupiti više od 80 menadžera BH kompanija iz različitih industrija, a na kojoj će se predstaviti uspješno realizovani projekti i rješenja implementirana u nekoliko najvećih kompanija u BiH.

U okviru Biznis Plus pred-konferencije, gosti će biti članovi Biznis Plus regionalnog kluba, kao i menadžeri kompanija koje su poslovni partneri kompanije Microsoft BiH.

Biznis Plus pred-konferencija će biti  održana od 18. aprila u Hotelu Grand Neum, nakon koje će biti upriličeno i zvanično svečano otvorenje šeste NetWork konferencije sa početkom u 18.00 sati.

MS NetWork 6 konferencija omogućava upoznavanja s aktuelnim Microsoftovim i partnerskim rješenjima i IT trendovima. Osim razmjene iskustva, unapređenja znanja i novih poslovnih kontakata, konferencija će pružiti i dobru zabavu uz stand-up komediju glumca Zijaha Sokolovića, te muzička ostvarenja Tijane Dapčević.

Microsoft BiH i ove godine posebnu pažnju posvećuje studentima koji za samo 50 KM (plus PDV) mogu učestvovati na konferenciji.

Back To Top