skip to Main Content

Vakufska banka juče je otvorila poslovnicu u Travniku na novoj lokaciji.

Poslovnicu su presijecanjem vrpce svečano otvorili direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo Mirzet Ribić i Tahir Lendo, premijer Srednjobosanskog kantona.

Svečanom obilježavanju početka rada poslovnice na novoj lokaciji, pored predstavnika Banke, prisustvovale su i brojne druge zvanice, dugogodišnji klijenti koji Vakufsku banku prepoznaju kao pouzdanog poslovnog partnera.

„Zadovoljstvo nam je što ćemo od sada biti u prilici naše klijente dočekati u savremeno uređenoj poslovnici, čiji je prostor mnogo funkcionalniji od onoga u kojem smo do sada poslovali. Naša banka kontinuirano radi na unapređenju i poboljšanju kvaliteta usluga koje nudimo, te smo analizirajući potrebe naših klijenata, donijeli odluku o preseljenju u veće i modernije prostorije.

Budući da je ovaj kanal pružanja usluga i proizvoda našim klijentima ujedno i prvi kontakt sa Bankom, nastojat ćemo i dalje održavati neposredan odnos sa našim klijentima, a uslugu prilagoditi domaćem ambijentu.“, izjavio je Mirzet Ribić, generalni direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo.

Fabrika duhana Sarajevo je većinski vlasnik i dioničar banke, a ovom prilikom direktor Vakufske banke je istakao da je otvaranje poslovnice na novoj lokaciji pokazatelj da i vlasnik i Banka shvataju potrebe njihovih klijenata za kvalitetnom bankarskom uslugom, te zato nastoje vršiti konstantna unapređenja u svim segmentima.

Korištenje novog poslovnog prostora je omogućio partner Vakufske banke, Medžlis islamske zajednice Travnik, sa kojim ova Banka već duži niz godina ima uspješnu poslovnu saradnju.

Nova poslovnica Banke nudi široku paletu usluga u oblasti poslovanja sa fizičkim i pravnim licima, a u okviru iste klijentima je na raspolaganju i bankomat, koji je na usluzi 24 sata dnevno. Postojeći bankomat koji se nalazio na staroj adresi poslovnice u ulici Bosanska br.116 je stavljen van funkcije.

Back To Top