skip to Main Content

S ciljem pružanja podrške rastu i razvoju malih i srednjih poduzeća u našoj zemlji, UniCredit Bank je ove godine svojim klijentima, malim i srednjim poduzetnicima, omogućila promociju proizvoda i usluga na svom štandu na  Međunarodnom sajmu gospodarstva Mostar 2016.  Ova ideja rezultat je konstantne posvećenosti UniCredit Bank da sluša potrebe svojih klijenata i da im pored kvalitetnih proizvoda i usluga, ponudi i dodatna rješenja, koja će im pomoći u njihovom daljem rastu i razvoju.

Na štandu UniCredit Bank na Međunarodnom sajmu u Mostaru predstavljena su četiri mala i srednja poduzeća: Mlini d.o.o., poduzeće za proizvodnju pekarskih proizvoda i tjestenine, Woodland pellets, poduzeće za obradu, proizvodnju i procesiranje drvne biomase, Elcor d.o.o., poduzeće za elektrotehnički inženjering i NSSN d.o.o., poduzeće za izvođenje zemljanih građevinskih i elektromontažnih radova na elektroenergetskoj infrastrukturi i telekomunikacijskim  mrežama.

„UniCredit Bank nastoji biti banka partner svojim klijentima, te smo smatrali da je Mostarski sajam izuzetna prilika da se zajednički predstavimo. Naši klijenti će promovirati svoje proizvode i usluge posjetiocima sajma, promovirajući kvalitet usluge koje mogu ponuditi kako domaćim, tako stranim kupcima. Uvjereni smo da će potencijalni partneri prepoznati konkurentnost naših klijenata, te da će ovo otvoriti neke nove mostove za njihov razvoj. Ovo je ujedno i prilika da promoviramo bosanskohercegovačku privredu“, izjavila je Selma Riđanović – Kenović, direktorica Marketinga i komunikacija UniCredit Bank.

„Odluka UniCredit Bank da na ovakav način promovira svoje klijente i da malim i srednjim poduzetnicima, poput nas, omogući ovakvu priliku, pozitivno nas je iznenadila. Smatramo da je za rast jedne organizacije neophodno imati dobre partnere, dobar odnos i povjerenje. S UniCredit Bank smo sigurni da imamo partnera, koji misli na nas i koji će u svakoj situaciji učiniti najbolje za naše poduzeće, u što smo se uvjerili tijekom naše dugogodišnje suradnje, a čemu u prilog svjedoči i ovaj događaj“, prokomentirao je direktor poduzeća Mlini d.o.o., Marin Krešić.

UniCredit Bank kao vodeća banka na tržištu i stabilan partner, posvećena je podizanju zadovoljstva svojih klijenata kroz prepoznavanje njihovih potreba u stvarnom životu i pružanje kvalitetnih proizvoda, usluga i inovativnih rješenja.

Back To Top