skip to Main Content

Zvanicnici Na Podravkinom štandu

Otvoren je 19. Mostarski sajam gospodarstva, koji će se do 16. aprila održavati u Slobodnoj zoni Hercegovina u Mostaru. Podravka, kao vodeća prehrambena kompanija na tržištu regije, i ove godine izložila je svoje proizvode na štandu koji je centriran u Paviljonu 1

Na jučerašnoj svečanosti otvaranja Sajma ove godine prisustvovale su brojne osobe iz javnog i političkog života regije među kojima su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović, premijer Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Crne Gore Filip Vujanović. Nakon službenog otvorenja, Podravkin izložbeni prostor posjetila je i razgledala predsjednica Hrvatske  zajedno s direktoricom Mostarskog sajma Dalfinom Bošnjak i ostalim visokim dužnosnicima kao i sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH, Bakirom Izetbegovićem, hrvatskim članom Predsjedništva Draganom Čovićem te predstavnicima Republike Turske.

„Zadovoljstvo nam je biti na Sajmu u Mostaru i ove godine, i to kao jedan od najznačajnijih izlagača i gospodarskih društava koji imaju utjecaj na ukupnu gospodarsku sliku u regiji. Podravka u Bosni i Hercegovini je po broju zaposlenih među najbrojnijim predstavništvima, što tržište Bosne i Hercegovine čini jednim  od naših najvažnijih. Stoga je naša obveza osigurati inovativne i kvalitetne proizvode, u čiji kvalitet i odličan okus se mogu uvjeriti i posjetitelji tijekom Mostarskog sajma. Kao i svake godine, naši promotori kulinarstva pripremat će raznovrsna jela koja će posjetitelji sajma moći da probaju. Sajam u Mostaru je izuzetna prilika za gospodarstvenike i izlagače, kako domaće tako i iz regije, da se predstave u najboljem svjetlu“, rekao je Milan Tadić, stariji podpredsjednik Podravke za Adria regiju.

Podravka je ove godine za posjetitelje priredila više različitih sadržaja od  nezaobilazne Vegetine kuhinje koji nosi naziv Vegeta, slobodno kuhaj  gdje će promotori kulinarstva Podravke za posjetitelje pripremati kulinarske specijalitete i prezentirati nove proizvode do LINO kutka s potpuno novim asortmanom Lino dječjih kašica i zabavnim sadržajima za najmlađe.

Međunarodni Sajam gospodarstva u Mostaru, koji je afirmiran kao najveća i najznačajnija privredna manifestacija u širim razmjerama, uvršten je, kako u sajamske godišnje kalendare većine poslovnih ljudi u Bosni i Hercegovini, tako i u susjednim zemljama i cijeloj široj regiji, a postao je najuspješnija sajamska izložba u Bosni i Hercegovini. Ovogodišnja zemlja partner Sajma je Republika Turska.

Tradicionalna svečana večera u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i Podravke ove godine održana je u hotelu „Mostar”.

Back To Top