skip to Main Content

Industrija Ftd 777

 

U sklopu projekta „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacija zajednica u Hercegbosanskoj županiji“, danas je u Tomislavgradu isporučena mljekarska oprema za korisnike s područja Hercegbosanske županije.

Predstavnici UNDP-a juče su isporučili 14 laktofriza, opremu namijenjenu za čuvanje i poboljšanje kvalitete mlijeka, koji će se instalirati na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Vrijednost isporučene opreme je 100.000 KM, od čega oprema za općinu Tomislavgrad iznosi 70.000 KM, a za općine Bosansko Grahovo i Drvar 30.000 KM, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Provedbom projekta „Primjena koncepta ljudske sigurnosti u cilju stabilizacija zajednica u Hercegbosanskoj županiji” na području Hercegbosanske županije dosad je isporučeno mljekarske opreme u vrijednosti od 500.000 KM.

Oprema je danas isporučena u nazočnosti predsjednika Vlade Hercegbosanske županije Draška Dalića, predsjednika Skupštine Hercegbosanske županije Roberta Bagarića i načelnika općine Tomislavgrad Ivana Vukadina.

 

 

Izvor:FENA

 

Back To Top