skip to Main Content

SBF 2017 i BBI VIP Business klub organiziraju radionice širom BiH i regiona, na kojima u direktnom razgovoru sa privrednicima prezentiraju potencijale najveće investicijske konferencije u jugoistočnoj Evropi, a koja se održava u Sarajevu 22. i 23. maja ove godine. Do sada su radionice održane u Zenici, Bihaću, Mostaru, Posušju, Tuzli, Travniku, Zavidovićima, Banja Luci, Tešnju, Skoplju, Tirani i Beogradu. Svi privrednici koji imaju namjeru učestvovati na SBF-u ili aplicirati sa projektom mogu na ovoj radionici dobiti potrebne informacije i upute.

BBI VIP Business klub u saradnji sa Privrednom/Gosporadrskom komorom FBiH organizira završnu radionicu sa temom: “Priprema projekata za učešće na Sarajevo Business Forumu 2017.” u Sarajevu, u prostorijama Komore, sutra, 5. maja 2017. sa početkom 10:30 sati.

Već osmu godinu zaredom Sarajevo Business Forum okuplja vodeće investitore i poslovne ljude iz cijeloga svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju s mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona: Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju.

Ovogodišnji SBF objelodanit će niz projekata iz poljoprivrede, energetike, obrazovanja, finansija, infrastrukture, građevinarstva, usluga, turizma i drugih razvojnih sektora.

U proteklih sedam godina SBF je okupio učesnike iz više od 30 zemalja. Prošlogodišnjem skupu prisustvovalo je više od 1.600 osoba, uključujući i 350 akreditiranih novinara, a održano je više od 250 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika.

Back To Top