skip to Main Content

Tradicija organiziranja Podravkine večeri za goste Sarajevo Film Festivala i Podravke na Festivalskom trgu na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu nastavit će se 18. kolovoza, odnosno, pretposljednje večeri ovogodišnjeg, 22. Sarajevo Film Festivala. Poslovni partneri, suradnici i prijatelji Podravke, te posebni gosti Sarajevo Film Festivala okupit će se uz bogatu Podravkinu gastronomsku ponudu u filmskom ozračju kojim se Sarajevo ponosi više od dva desetljeća.

Za poseban ugođaj najmlađim posjetiteljima tijekom dječjeg programa festivala bit će zadužen medvjedić Lino koji će uveseljavati najmlađe u Multiplexu Cinema City. Tijekom projekcija filmova, svi će posjetitelji moći uživati u magiji s filmskog platna uz Lino proizvode i to u nedjelju 14. i četvrtak 18. kolovoza. Druženje medvjedića Lina s najmlađim filmofilima bit će upriličeno ispred Cinema City-ija kao i u sali za projekcije.

„Kako je Sarajevo Film Festival već odavno prepoznat kao manifestacija od izuzetnog značaja za razvoj kulture u Bosni i Hercegovini, ali i šire u regiji, iznimno smo ponosni na Podravkin doprinos ovom hvale vrijednom projektu. Ove godine, na 22. izdanju Sarajevo Film Festivala, na Podravkinoj večeri koja će se održati noć prije finala festivala, naši uzvanici će biti u prilici degustirati jela koja će pripraviti Podravkini promotori kulinarstva. Poseban kulinarski spektakl pripremit će naši promotori kulinarstva tijekom završnog festivalskog ručka u subotu, 20. kolovoza, od 13:00 do 15:00 sati čime ćemo se oprostiti od ovogodišnjega Festivala. Tradiocinalni Dječji dan će, kao i uvijek, uljepšati naš medvjedić Lino, koji će, kao i prethodnih godina, pratiti projekcije dječjih filmova, a uz njega će najmlađi moći uživati u Lino proizvodima“, najavila je Mila Zovko, direktorica marketinga kompanije Podravka u BiH.

Višegodišnje partnerstvo Podravke i SFF-a godinama doprinosi kulturnom i društvenom životu u Bosni i Hercegovini, te iz godine u godinu pomaže ovom respektabilnom festivalu da ostane jedan od najkvalitetnijih i najuglednijih filmskih događaja u regiji.

Podravka je i prethodnih godina davala podršku Sarajevo Film Festivalu, organiziranjem Podravkinih večeri, Dječjih dana u okviru kojih su prikazivani filmovi za djecu, te kroz SARAJEVO GRAD FILMA – fonda za podršku realizaciji kratkih i dugometražnih igranih mikrobudžetnih filmova.

Back To Top