skip to Main Content

HANNOVER MESSE 01

 

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, u saradnji sa Švicarskim programom za pormociju uvoza u EU (SIPPO), osmi put organizira zajednički nastup bh. kompanija iz oblasti metaloprerađivačke i mašinske industrije na Hannover Messe, najvećem međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija u svijetu, koji će biti održan od 25. do 29. aprila u Hannoveru, Njemačka.

Kompanije iz Bosne i Hercegovine, kao i predhodnih godina, nastupit će na odvojenom štandu pored kolektivnog SIPPO štanda u Hali-4, namijenjenoj za podugovaranje.

Na štandu će se predstaviti sedam bh. kompanija, i to: Interkomerc Mostar, Zinkteknik Mostar, Inox Ajanović Tešanj, TTO Sarajevo, Novi Jelšingrad Banja Luka, Saraj-komerc Gornji Vakuf/Uskoplje i Oktan promet Bijeljina, potvrđeno je iz Vanjskotrgovinske komore BiH

Sajam Hannover je idealno mjesto upoznavanja poslovnih partnera i više od  60 godina je vodeći sajam na tržištu inovativnih tehnologija, materijala i ideja. Prošle godine na sajmu je 6.500 izlagača iz 70 zemalja privuklo  220.000 posjetilaca iz više od 100 zemalja.

Zemlja partner sajma su Sjedinjene Američke Države.

 

Izvor:FENA

Back To Top