skip to Main Content

Nakon što su premijerno predstavljeni u Barceloni na Mobile World Congress-u u februaru ove godine, danas su Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, prezentirani i u Sarajevu, za bosanskohercegovačko tržište.

Kompanije BH Telecom i Samsung predstavili su ove novitete mobilne telefonije koji nude vrhunski doživljaj u što su se mogli uvjeriti i predstavnici bh. medija.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge prvi su telefoni s Dual Pixel kamerom koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tome, ali i objektivu s većim otvorom blende i brojem piksela, ovaj tehnološki napredak nudi brže okidanje i precizniji autofokus.

Damir Uzunović

„Ekran od 5,1-inča kod Galaxy S7, te 5,5-inča kod Galaxy S7 edge izrađeni su od zaobljenog stakla i metala, elegantnog dizajna pogodnog za dugotrajnost i ergonomski ugodno korištenje. Bilo da je riječ o poslu ili zabavi, novi ekrani imaju stalnu uključenost što korisnicima omogućava jednostavno korištenje bez potrebe za dodirom i brige za propuštenim pozivom ili važnim obavještenjem. Također, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge mobilni telefoni otporni su na vodu i prašinu, tako da ih možete nastaviti koristiti čak i kada upadne u vodu“, naglasio je Damir Uzunović, IM Key Account Manager, Samsung Electronics Adriatic (SEAD).

Duljko Hasić

Novi Samsung telefoni bit će u ponudi BH Telecoma od 11. marta, s mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate uz postpaid pakete, najavio je prof.dr. Duljko Hasić, v.d. izvršni direktor Izvršne direkcije za razvoj poslova te rekao:
„BH Telecom uvijek ide prvi u korak sa svjetskim trendovima, pa smo posebno sretni da u našoj ponudi mobilnih telefona, korisnicima, kao i do sada, možemo ponuditi samo najbolje. Samsung mobilni uređaji predstavljaju spoj vrhunskih performansi i izgleda, koji će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika.“

(Poslovne novine)

Back To Top