skip to Main Content

NLB Klik

 

NLB Banka d.d., Sarajevo je svojim klijentima, fizičkim licima,  predstavila unaprijeđenu platformu elektronskog bankarstva (NLB Klik) kojom osigurava najviši standard u korištenju bankarskih usluga.

NLB Klik se prilagođava uređaju koji klijent koristi, bilo da se radi o mobilnom telefonu, laptopu, ili računaru bez potrebe instaliranja odvojene aplikacije. Dostupan je 24 sata dnevno, svih 7 dana u sedmici i omogućava jednostavan i siguran pristup računu svakom klijentu. Na ovaj način klijenti NLB Banke d.d., Sarajevo imaju potpunu kontrolu nad vlastitim finansijama.

Elektronsko bankarstvo ne nudi samo dostupnost i privatnost, nego osigurava uštedu novca i vremena. Naši klijenti putem elektronskog bankarstva mogu na veoma brz i jednostavan način plaćati račune ili izvršiti transfer novca i uvijek imati uvid u stanje na svojim računima. Klijentima je omogućeno da na ovaj način vrše i plaćanje režija i ostvare 50% niže naknade u odnosu na plaćanje na šalteru Banke – naglasila je Lidija Žigić, izvršni direktor i član Uprave NLB Banke.

NLB Banka d.d. Sarajevo je prateći savremene trendove bankarskog poslovanja  uslugu elektronskog bankarstva podigla na viši nivo.  Svi klijenti koji žele brzo i sigurno platiti račune ili samo provjeriti stanje računa, imaju na raspolaganju usluge NLB Banke pomoću kojih na jednostavan način mogu obavljati sve navedeno i bez dolaska u Banku. Ove  usluge su prilagođene savremenom,  modernom i ubrzanom načinu života.

Back To Top