skip to Main Content

NLB Banka d.d. Sarajevo jedan je od sponzora Međunarodnog  sajma poljoprivrede i prehrambene industrije – „Sajam šljive“ koji se održava od 24. do 28. avgusta u Gradačcu.

“Ponosni smo što smo ove godine jedina banka koja podržava Međunarodni Sajam šljive, koji je ponovo okupio najznačajnije proizvođače i prerađivače iz oblasti poljoprivrede. Sajam Šljive u Gradačcu je već dugi niz godina mjesto koje snažno potiče privredni razvoj Bosne i Hercegovine. NLB Banka ovim sponzorskim ugovorom želi dati svoj doprinos sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije koji je vrlo značajan za razvoj privrede u zemlji – izjavila je Lidija Žigić, izvršni direktor i član Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.

Ovogodišnji Sajam šljive će, nakon jubilarnog tridesetog iz 2003. godine, biti najveći po broju izlagača. Jedan od ciljeva sajma je i promocija domaćih proizvoda čijom kupovinom i građani BiH pomažu razvoj bh. privrede. Gradačački Sajam poljoprivrede i prehambene industrije predstavlja i mjesto ugodnih druženja i brojnih sadržaja.

 

 

Back To Top