skip to Main Content

NLB Banka je obogatila svoju ponudu kredita fizičkim licima sa stambenim kreditom sa fiksnom kamatnom stopom do 10 godina, koji omogućava svim građanima da investiraju u vlastiti stambeni prostor po povoljnim uslovima ne razmišljajući o eventualnim promjenama visine kamatne stope u toku otplatnog perioda.
Svjesni smo da je rješavanje stambenog pitanja jedan od najvećih problema stanovnika Bosne i Hercegovine i ovom akcijom želimo ponuditi stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom do 10 godina koji osigurava jednaku ratu tokom cijelog otplatnog perioda. Ovakav način kreditiranja garantuje dugoročnu stabilnost našim klijentima, a što je posebno važno domaćinstvima sa nižim primanjima, kao i mlađoj populaciji – izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica i član Uprave NLB Banke.

Također, u toku je akcija gotovinskih, zamjenskih i hipotekarnih kredita koji klijentima omogućavaju da uz još povoljnije uslove dođu do potrebnih finansijskih sredstava u ovoj godini. Klijentima su omogućene i niže kamatne stope, kao i duži rokovi otplate.

Zaštitno lice reklamne kampanje akcije kredita NLB Banke je mladi bh. muzičar Amel Ćurić. Početak saradnje ozvaničen je kroz snimanje reklamnog TV spota u kojem je Amel Ćurić glavni protagonista akcije stambenih kredita sa fiksnom kamatnom stopom, a koji ujedno simoblizira sve mlade ljude u našoj zemlji koji tragaju za rješenjem svog stambenog pitanja, žele unaprijediti svoj stambeni prostor ili ga opremiti.

(Poslovne novine)

Back To Top