skip to Main Content

JAHORINA

 

 

 

Peta naučna konferencija s međunarodnim učešćem ”Jahorinski poslovni forum” bit će održana od 24. do 26. februara na Jahorini.

Konferencija, čiji su organizatori Ekonomski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu,  Ekonomski fakultet u Subotici, Ekonomski fakultet u Podgorici i Centar za inovativnost i preduzetništvo Univerziteta u Zenici, okupit će veliki broj turizmologa, naučnih radnika, privrednika iz zemlje i regiona, koji će izlagati o temi “Turizam i konkurentnost”.

Tokom plenarne sjednice, kao i u dvije odvojene sesije posvećene ekonomiji i turizmu, bit će predstavljeno 50 radova priznatih naučnika, stručnjaka, kao i studenata s univerziteta iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bugarske. Na konferenciji će učestvovati i izlagati svoje radove oko 150 naučnika, stručnjaka i studenata.

Na konferenciji će, po prvi put, biti održan naučno – stručni panel, čiji je cilj da okupi profesionalce iz svih segmenata turističke industrije, predstavnike akademske zajednice, javnog sektora, međunarodnih institucija i asocijacija, koji će, kroz diskusiju, definisati konkretne prijedloge za razvoj turizma i pratećih grana ekonomije koji bi bili primjenjivi u praksi.

 

 

Izvor: FENA

Back To Top