skip to Main Content

Microsoft NetWork 7, najveća tehnološko-poslovna konferencija u Bosni i Hercegovini održat će se od 19. do 21. aprila u ”Grand Hotel Neum” u Neumu. Sedmu godinu za redom Microsoft će na jednom mjestu okupiti najpoznatije regionalne predavače te najveće stručnjake iz bh. IT industrije.

U okviru konferencije održat će se i Business Day na kojem će učestvovati najbolji menadžeri bh. kompanija koji su u pravo vrijeme i na pravom mjestu napravili pravi potez i ostvarili uspjeh.

Ovogodišnja konferencija predstavit će nova rješenja ali i otvoriti nove poslovne prilike. Fokus će biti na tehnologijama i inovacijama, tehnološkim promjenama te rješenjima u oblaku koja omogućavaju optimizaciju poslovanja te podižu produktivnost. NetWork 7 od velike je važnosti i za mlade ljude, studente koji će imati priliku predstaviti svoje inovacije. Vodeće teme ovogodišnje konferencije svakako će biti sigurnost i Cloud – rješenja u oblaku.

Kao i prethodnih godina i ovogodišnja NetWork konferencija ponudit će učesnicima višestruku razmjenu znanja i iskustava, a pored edukativnog dijela uživat će u mnoštvu zabavnih aktivnosti i dobrom druženju.

Back To Top