skip to Main Content

Meggle Proven Menadzment

 

Domaće kompanije Meggle BiH i Proven iz Sarajeva potpisali su juče ugovor o trogodišnjoj saradnji.

Kompanija  Proven je među liderima u proizvodnji i štampanju plastične ambalaže, upravo za proizvode mliječne industrije.

– Današnjim potpisivanjem ugovora o nastavku saradnje s Provenom pokazujemo da smo opredijeljeni za rast i jačanje bh. ekonomije, te da se na našem tržištu uz domaće resurse i kadrove mogu proizvoditi vrhunski proizvodi. Naši kupci zaslužuju kvalitetan domaći proizvod koji se nalazi u kvalitetnoj ambalaži i koji je proizveden prema najvišim standardima –  ističu u Upravi Megglea.

Upravo iz ovih razloga, kako se ističe u saopćenju,  Meggle BiH nastavlja uspješnu saradnju s Provenom koji svoj uspjeh temelji na vrhunskoj kvaliteti proizvoda, kratkim rokovima isporuke, te brzim reakcijama na zahtjeve kupaca za novim artiklima.

-Prepoznati smo kao pouzdan dobavljač svih mljekara u Bosni i Hercegovini, ali i kao dobavljač najznačajnijih mljekara u regionu. Zaključivanje ugovora o saradnji s Meggleom BiH, kao jednim od najvećih proizvođača mliječnih proizvoda u Bosni i Hercegovini, potvrda je i priznanje za naš tim, ali i motiv za daljnji razvoj i unapređenje poslovanja – istaknuo je Jasmin Terović, direktor kompanije Proven.

Ambalaža koju Proven proizvodi za mljekaru Meggle iz Bihaća su pakiranja za fermentirane mliječne proizvoda poput jogurta, kefira, pavlake, sira, vajkrema i sličnih proizvoda iz bogate ponude kompanije Meggle, saopćeno je.

 

 

Izvor:FENA

Back To Top