skip to Main Content

Najveća IT-konferencija “We are developers” koja se održava 11. i 12. maja u Marx Halle u Beču okuplja 70 predavača iz 50 zemalja. Oni će informisati sve učesnike i posjetioce o najnovijem razvoju u području IT-tehnologije.

Misija konferencije omogućiti je programerima iz cijelog svijeta da se povežu i razmijene svoja znanja i iskustva. Ovog puta cilj je i privlačenje velikih međunarodnih brendova na IT tržištu, a težište programa bit će razvoj internetski i mobilnih aplikacija i softvera. Aktualne teme kao što su virtualna realnost, internet stvari, robotika i umjetna inteligencija također će se naći u središtu interesa.

Kao i prethodnih godina konferencija će i 2017. okupiti mnogobrojne programere od kojih će se neki po prvi puta naći u jednom međunarodnom okruženju ove vrste.

Izložbeni prostor obuhvaća 7.000 kvadratnih metara, a pored klasičnih predavanja bit će organizirani i okrugli stolovi, radionice, takmičenja u kodiranju te networking događanja.

Neki od najzanimljivijih govornika konferenciji su i Joel Spolsky (CEO Stack Overflow / Co-founder, Trello), Hakon Wium Lie (Inventor of CSS / CTO, Opera), Julien Decot (Director Platform Partnership EMEA, Facebook), Peter Sunde (Co-founder, The Pirate Bay), Felix Krause (Software Architect, Google) te mnogi drugi.

Back To Top