skip to Main Content

Nova Linija Proizvoda Gorenje By Starck

Francuska dizajnerska zvijezda Philippe Starck potpisuje novu liniju kuhinjskih aparata „Gorenje by Starck“, koja je juče predstavljena u Sarajevu. Zvanično „lansiranje“ nove kolekcije organizirali su Gorenje Commerce u saradnji s poslovnim partnerom kompanijom Domod.

U narednih mjesec dana ova nova linija kuhinjskih aparata biće izložena u Sarajevo City Centru kako bi je moglo vidjeti više posjetilaca ovog shoping centra.

Osim u prodajnim Gorenje studijima i poslovnici DOMOD u SCC-u aparati nove kolekcije bit će dostupni i u ostalim bolje opremljenim prodajnim mjestima Gorenje tehnike u BiH.

“Izazov je bio kreirati nešto što je tehnološki izvrsno, ali i dalje toplo i blisko ljudima. Elegancija ove kolekcije leži u diskretnosti njenog vrhunskog kvaliteta i minimalističkog dizajna”, istakao je Philippe Starck.

Kuhinjski aparati „Gorenje by Starck“ odlikuju se prestižnom kombinacijom nehrđajućeg čelika i reflektirajućeg stakla visoke kvalitete. Savršeno će upotpuniti životno okruženje i stil svih korisnika. Kolekcija obuhvata pećnice, ploče za kuhanje, kuhinjske nape, frižidere i druge uređaje za domaćinstvo.

“Mi kao kompanija osluškujemo potrebe potrošača i svakodnevno se trudimo da im ponudimo najbolje. Ova linija proizvoda za nas je posebno dragocjena. Svojim dizajnom i funkcionalnošću zadovoljava kriterije najzahtjevnijih korisnika, a uz to je i energetski efikasna. Vjerujemoda će proizvodi ‘Gorenje by Starck ‘povećati prepoznatljivost i imidž brenda Gorenje“, poručio je Uroš Marolt, generalni direktor Gorenje Commerce d.o.o. Sarajevo.

Gorenje je brend koji je impresionirao i inspirisao korisnike širom svijeta u proteklih 65 godina zahvaljujući prepoznatljivoj kvaliteti. Nakon uspjeha s dizajnerskim linijama Ora-Ïto, Karim Rashid, Pininfarina, kompanija Gorenje vjeruje da će i proizvodi s potpisom dizajnera Philippe Starcka ostaviti trag u ovoj industriji.

Back To Top