skip to Main Content

????????????????????????????????????

 

Drugi poslovni forum menadžera Republike Srpske biće održan 21. aprila u Banjaluci, u prostorijama Narodnog pozorišta Republike Srpske sa početkom u 9 sati. Forum menadžera, drugi po redu, okupiće menadžere i rukovodioce iz javnog i privatnog sektora, te predstavnike instutucija sa državnog, republičkog i lokalnog nivoa.

Forum menadžera će na jednom mjestu okupiti stručnjake iz oblasti organizacione kulture, projektnog vođenja, uticaja megatrendova na poslovanje, pravila menadžmenta u svijetu digitalizacije, te efikasnog i ekonomičnog digitalnog upravljanja odnosima s klijentima pomoću najnovijeg  Microsoft softvera za upravljanje odnosima s klijentima.  Pored predavanja koje će održati Brane Gruban, Tomaž Pavlica, Dejan Ljuština, Vladimir Vulić i Nenad Šljivić, tokom Foruma će biti održana i panel diskusija “Izazovi za menadžere 2020”, u kojoj će se govoriti o najvažnijim izazovima za menadžere u narednih pet godina, važnosti komunikacijskih vještina menadžera, najnovijim trendovima u oblasti edukacije menadžera, ličnim iskustvima u menadžmentu, ali i biznisu iz pozicije menadžerke.

“Menadžment je na našim prostorima, nakon i u toku procesa tranzicije, globalizacije, pa i urbanizacije, uzrokovao, ali i postao dio mnogih problema. Metode rada sa ljudima su zastarjele i prevaziđene, potrebe ljudi su se promijenile, uslovi rada su se promijenili. Jedina oblast koja stagnira i samim tim usporava i sve ostale pozitivne promjene u privredi je menadžment. Bit i suština projekta “Poslovni forum menadžera” je pružiti priliku svim zainteresovanim menadžerima i rukovodiocima da prate globalne megatrendove, da budu u toku sa najnovijim pravilima efikasnog i efektivnog upravljanja ljudima i resursima, da se upoznaju i razmijene svoja iskustva, te na taj način doprinesu poslovanju svoje kompanije, institucije ili bilo kog drugog oblika privredne djelatnosti, jer će na taj način doprinijeti i razvoju cjelokupnog društva u kome živimo”, saopšteno je iz Centra za edukaciju “Pro Educa”.

Back To Top