skip to Main Content

BBI banka u saradnji sa MasterCardom pokrenula je danas nagradnu igru „Karticu provuci, auto izvuci“ za sve korisnike BBI Debit MasterCard i Gold Debit MasterCard kartica. Učešće u nagradnoj igri, koja će trajati od 1. jula do 31. decembra ove godine, mogu uzeti korisnici BBI MasterCard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije u minimalnom iznosu od 100 KM. Svaka bezgotovinska transakcija na prodajnom mjestu jednaka ili veća od 10 KM, odnosno zbir transakcija od 100 KM ili više, u jednom mjesecu, omogućava učešće u nagradnoj igri. Veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jednu od glavne tri nagrade.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca tri vrijedne nagrade – laptop HP 250G4, smart TV panasonic TX-40DS400E i mobitel samsung galaxy J710. Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, a bit će organizirano svakog prvog četvrtka u tekućem mjesecu za prethodni mjesec.

Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI MasterCard kartica pripremili i tri glavne nagrade – automobil hyundai i20, petodnevno putovanje u Istanbul za dvije osobe, i vikend za dvije osobe na Vlašiću.

Back To Top