skip to Main Content

Najpoželjniji poslodavci u BiH biraju se na osnovu istraživanja koje već jedanaestu godinu zaredom provodi portal Posao.ba. Istraživanje je otvoreno za sve građane BiH, koji na ovaj način žele odati priznanje kompanijama koje brinu o svojim zaposlenicima te nude najbolje uslove za rad i razvoj. Pri tom, svi učesnici istraživanja mogu osvojiti vrijedne nagrade koje je za njih osigurao Posao.ba i kompanija NOA: Smartphone NOA H5 i NOA H3se!

Cilj ovog istraživanje jeste podsticati kompanije da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima te da nude bolje uslove za rad i da više ulažu u razvoj zaposlenih, kao i odati priznanje onima koje to već čine. Ovo priznanje postalo je jedno od najprestižnijih priznanja u poslovnoj zajednici Bosne i Hercegovine što pokazuje da su kompanije prepoznale važnost dobrog upravljanja ljudskim potencijalima kao i značaj ovog projekta.

Ove godine glasači mogu birati između čak 400 nominovanih kompanija, a priznanja će biti dodijeljena za tri najbolja u svakom pojedinačnom sektoru, te za TOP 10 Najpoželjnijih poslodavaca.

Svečana ceremonija dodjele priznanja „Najpoželjniji poslodavac 2017.“ održat će se 12. maja 2017. godine u Kongresnom centru Hotela Hills, Ilidža, sa više od 350 zvanica među kojima su: predstavnici najuspješnijih kompanija u BiH, predstavnici najvišeg nivoa vlasti te vladinih i nevladinih institucija relevantnih za razvoj privrede i zapošljavanje, predstavnici Evropske unije, međunarodnih organizacija i specijalnih misija u BiH, predstavnici najvećih razvojnih projekata te diplomatski kor. Ceremoniju će pratiti najvažnijih mediji u zemlji.

Back To Top