skip to Main Content

U Sarajevskom naselju Otoka, juče je otvorena dm prodavnica preuređena u skladu sa evropskim standardima, a osim ugodnog i modernog ambijenta kupcima je na raspolaganju preko 11.000 poznatih svjetskih i domaćih brendova, koje osim kvalitete odlikuju i pristupačne cijene. U asortimanu dm-a posebno mjesto zauzimaju organska hrana, dječiji proizvodi, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Na dan otvorenja dm je posjetioce obradovao poklonima, kolom srće i sniženjima, a osim toga do 23. aprila sve kupce očekuje -15% na ukupnu kupovinu.

„U veseloj atmosferi i uz mnogo iznenađenja otvorili smo još jednu preuređenu dm prodavnicu u ovoj poslovnoj godini. Bogatim asortimanom i povoljnim cijenama kvatitetnih proizvoda omogućavamo kupcima ugodnu kupovinu u savremeno uređenom prostoru. Nastavit ćemo i dalje investirati u preuređenja naših prodajnih objekata, a osim toga, nastavit ćemo i sa pružanjem podrške roditeljima u okviru babybonus programa, koji od sada nudi i posebne pogodnosti za sve trudnice.” rekla je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a.

Kompanija dm do 28. aprila organizuje za kupce ove dm prodavnice i nagradnu igru u okviru koje najsretniji imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade: mašinu i sušilicu za veš, mikrovalnu pećnicu i dm poklon kartice.

Back To Top