skip to Main Content

Konferencija pod nazivom Business Forum Livno 2018. bit će održana sutra u Livnu. Glavna tema konferencije je predstavljanje zaklade Linnovate, budućeg Tehnološkog parka Livno.

Svjesni svakodnevnih događaja i neprilika s kojima se susreću mladi, nedostatkom motiva, volje, mogućnosti te zapošljavanja, grad Livno i okolicu svakodnevno napuštaju obitelji. Jedan od ključnih razloga jest nepostojanje okruženja koje bi potaknulo i podržalo mlade ljude u izgradnji samostalne karijere kroz malo i srednje poduzetništvo.

Protekle godine pokrenuta je inicijativa uspostave Tehnološkog parka Livno, koja je rezultirala zakladom Linnovate, čiji su osnivači porijeklom iz Livna: Bernardin Ćenan, Božo Perić, Marin Jozić i Mate Rimac. Pored uloge osnivača Mate Rimac je glavni donator koji je osigurao potrebnu financijsku podršku za početak rada i druge programe i aktivnosti zaklade Linnovate.

Rad zaklade temeljit će se na podršci edukaciji, poduzetništvu, izvozu te financiranju, a na samoj konferenciji prezentirat će se  planovi njenog daljnjeg rada.

Back To Top