skip to Main Content

Bliži se vrijeme ljetnih godišnjih odmora. Ako ne znate šta bi sa sobom dok se svi izležavaju na suncu, snimite na svoj smartphone listu omiljenih pjesama, i uživajte u dobroj muzici. A da bi u muzici uživala vaša cijela porodica ili društvo ponesite kvalitetan zvuk gdje god da idete.

Do novog prenosivog zvučnika možete doći veoma lako. Kupovinom bilo kojeg iPhone-a, iPad-a ili Mac-a u Mekline poslovnici Sarajevo dobivate JBL zvučnike na poklon. Pravo na poklon ostvarujete kupovinom navedenih Apple proizvoda uz plaćanje bilo kojom Sberbank BH karticom.

Pored gratis zvučnika Mekline i Sberbank BH su pripremili i jedinstven popust na našem tržištu od 7% za kupovinu iPhone 7 Red Limited Edition.

„Riječ je o posebnom, limitiranom izdanju iPhonea 7 u crvenoj boji koji predstavlja saradnju Applea i udruženja (RED) koje se bori protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije, te će postotak od prodaje odlaziti upravo njima“, kazao je Maglen Stipčević, direktor Mekline-a.

Promotivni štandovi sa Apple uređajima i JBL zvučnicima su izloženi u regionalnim centrima Banke u Zenici, Mostaru, Tuzli, i Sarajevu na dvije lokacije: poslovnice Stari Grad i Marijin Dvor.

„Poklon koji dobro zvuči i vrijedan popust su samo dio onog što ovu ponudu čini jedinstvenom. Mogućnost kupovine Apple uređaja u našim poslovnicama je dodatna pogodnost koju nudimo našim klijentima koji prilikom obavljanja transakcija ili koristeći neki drugi proizvod ili uslugu mogu testirati uređaje, te na licu mjesta izvršiti narudžbu. A naš partner Mekline će izvršiti besplatnu dostavu naručenog uređaja u roku od 24 sata“, izjavio je Vedran Peršić, direktor za marketing i komunikacije Sberbank BH.

 

Back To Top