skip to Main Content

Proizvodi kompanije Schneider Electric su, preko jednog od ovlaštenih distributera za područje BiH, kompanije Pero iz Zenice, isporučeni i ugrađeni u stambeni objekat IGM Carica 2 u Visokom. Grad Visoko je od marta ove godine bogatiji za još jedan stambeni objekat nazvan CARICA 2. Investitor i izvođač radova bila je kompanija IGM Visoko.

Kompanija IGM Visoko prati moderne trendove gradnje te u skladu s tim opredjeljenjem gradi i tržištu nudi moderne, funkcionalne i prepoznatljive stambene objekte. Prilikom projektovanja ovog stambenog objekta pažnja je bila fokusirana da stambene jedinice zadovoljavaju sve potrebe današnjeg urbanog i modernog življenja. U skladu sa time, u stambenim jedinicama je ugrađena kvalitetna, moderna, funkcionalna i oku ugodna Schneider Electric oprema.

U stanovima je instalirana oprema za razvod električne energije i instalacioni materijal proizvodnje Schneider Electric iz niza serija proizvoda: razvodne table Easy9, minijaturni automatski osigurači K60N i diferencijalne zaštitne sklopke K60N za sigurnost korisnika. Zatim UNICA modularni program prekidača, utičnica, termostata za povećan komfor i ugodan boravak korisnika stanova, te antipanik rasvjeta za povećanu sigurnost korisnika.

Schneider Electric i IGM Visoko nastavljaju saradnju na budućim projektima.

Back To Top