skip to Main Content

BBI VIP Trebinje

BBI VIP biznis klub u saradnji sa Privrednom komorom Republike Srpske organizirao je 25. januara 2016. u Trebinju pripremnu radionicu za učešće na 7. Sarajevo Business Forumu (SBF) koji će se 4. i 5. maja održati u glavnom gradu BiH.

Uz prisustvo oko 30 sudionika iz različitih djelatnosti prezentirane su aktivnosti BBI VIP biznis kluba koncept i iskustva dosadašnjih investicijskih konferencija, prezentirani dokumenti koje treba pripremiti za prezentaciju projekata na SBF-u, te bankarske i konsultantske usluge koje nudi BBI banka.

Zoran Milošević, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Grada Trebinja i Veselin Savić, direktor Područne privredne komore Trebinje, pozvali su privrednike da  ove godine  iskoriste priliku koju pruža Sarajevo Business Forum i uzmu aktivno učešće na ovoj konferenciji.

Inače, SBF  već sedmu godinu zaredom organizira BBI banka u saradnji sa Islamskom razvojnom bankom (IDB). Radionica u Trebinju okupila je veliki broj privrednika iz ove regije koji su iskazali interes za  SBF-u i mogućnosti pronalaska novih tržišta. BBI VIP biznis klub nastoji obezbjediti najveću vrijednost za svakog učesnika Sarajevo Business Foruma  kroz direktne kontakte između predstavnika kompanija i kompetentnih institucionalnih investitora i preduzetnika.

Druga pripremna radionica za 7. SBF održat će se sutra u Vitezu.

Back To Top