skip to Main Content

 

Vezano uz informacije koje su  objavljene u pojedinim medijima i na društvenim mrežama u regiji, a na kojima  je fotografija na kojoj se nalazi paket s proizvodima Podravke s istekom roka trajanja u  12. mj. 2014. godine, a koji su dijeljeni vatrogascima u Republici Hrvatskoj, kao pomoć na opožarenim područjima, želimo vas informirati o točnim i nama poznatim činjenicama.

U konkretnom slučaju radi se o paketima proizvoda koji su tijekom 5 i 6 mj. 2014. godine isporučeni prema narudžbi tadašnjeg Ministarstva gospodarstva Republike Hrvatske,  za potrebe Robnih zaliha, a kao pomoć stradalima na poplavljenim područjima u Slavoniji. Podravka nakon isporuke proizvoda naručitelju, ne snosi nikakvu odgovornost za njihovu daljnju distribuciju i uporabu.

Svjesna napora i žrtve koje vatrogasci ulažu boreći se s vatrenom stihijom diljem obale i priobalja u Republici Hrvatskoj, Podravka se uključila u niz aktivnosti s ciljem potpore i zahvale za sve što čine spašavajući ljudske živote i imovinu.

Stoga se Podravka u potpunosti ograđuje od ovog slučaja i odbacuje bilo kakvu odgovornost što su se za potrebe vatrogasaca našli proizvodi kojima je istekao rok trajanja, a koji su isporučeni tijekom 2014. godine u vidu pomoći unesrećenima na tada poplavljenim područjima Republike Hrvatske.

 

Back To Top