skip to Main Content

PRIVREDNA ŠTAMPA je respektibilna izdavačka kuća sa tradicijom od pet decenija, koja svojim kvalitetnim izdanjima, posjećenim web siteom, jedinstvenim projektima, te seminarima, može pružiti kvalitetnu promociju vaše kompanije, bez obzira na djelatnost, obim rada i ciljnu grupu. Možete izabrati neku od ponuđenih opcija ili zatražiti cjenovnik ili ponudu sa svojim (specifičnim) zahtjevima.

MARKETING TIM PRIVREDNE ŠTAMPE VAM JE NA RASPOLAGANJU!

Ako postanete naš klijent, redovno ćemo pratiti vaše aktivnosti i objavljivati sve novosti iz vašeg poslovanja, a kao pretplatnici u narednoj godini dobijate pogodnosti usluga PR-a i oglašavanja.

KAO OGLAŠIVAČ NA WEB portalu i u našim izdanjima ZIPS; Poslovne novine i Sudska praksa imate priliku da se predstavite velikoj ciljnoj grupi menadžera, pravnika, advokata i računovodstvenih radnika. Brojnim posjetiteljima našeg web portala, kao i brojnim pretplatnicima naših print izdanja.
KAO SPONZOR PROJEKTA „Izbor 100 najvećih kompanija u BiH“ i „Unapređenje kulture kvaliteta u BiH i dodjela Državne nagrade za kvalitet“ imate mogućnost mini kampanje koja podrazumijeva pretplatu na Poslovne novine, baner na webu, promociju na samom događaju, promociju u Poslovnim novinama, te na svim materijalima vezanim za projekte i u svim medijima u kojima promoviramo projekte.

KAO SPONZOR SEMINARA iskoristite priliku da promovirate vašu kompaniju u kampanji koja uključuje znak na pozivu na seminar i reklame za seminar u medijima, uključujući i sva naša izdanja, te i u kontaktu sa polaznicima, podjelom promotivnog materijala ili direktnim predstavljanjem.

KAO SPONZOR SPECIJALNIH IZDANJA – knjiga i stručne literature možete se predstaviti ciljnoj grupi oglašavanjem na unutrašnjim koricama, ili na seminarima čija tema je vezana uz knjigu.

Back To Top