skip to Main Content

Portal Manager.ba dobitnik je prestižnog priznanja “Stvaratelji za stoljeća“ za doprinos promociji poduzetništva u Jugoistočnoj Europi. Jedinstveno regionalno priznanje uredništvu uručeno je u subotu, 05. marta,  na Svečanoj ceremoniji dodjele nagrada i priznanja u hotelu Sheraton u Dubrovniku.

Poslovni portal Manager.ba je prepoznat kao medij koji je izuzetno doprinio promociji značaja poduzetništva za sveukupni ekonomski i društveni razvoj u regiji. Kroz projekt Klub menadžera i druge pozitivne poslovne vijesti i projekte realizirao je svestranu, snažnu, kontinuiranu i efektnu promociju biznisa.

„Iznimna je čast i zadovoljstvo biti u društvu najboljih poduzetnika u regiji. Ovo je veliko priznanje našem dosadašnjem radu i snažan poticaj da budemo još bolji. Svakako ćemo i dalje biti medijska platforma i potpora uspješnim poduzetničkim pričama“, izjavio je Boris Bošnjak, vlasnik mostarske tvrtke Nobel Corporation zaslužne za pokretanje i realizaciju projekta Manager.ba.

Proces koji je podrazumijevao animiranja predlagača, predlaganje kandidata i odlučivanje o laureatima trajao je od 01.06.2013. do 31.01.2016. godine. 184 predlagača iz 10 zemalja predložili su 469 kandidata iz 10 zemalja: Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kosova, Makedonije, Njemačke, Slovenije i Srbije. Nakon analiziranih prijedloga i obrazloženja za 76 nominiranih kandidata, Komitet je odabrao 63 najbolja u poduzetništvu i za poduzetništvo u Jugoistočnoj Europi.

U ovom izboru dodijeljene su četiri vrste nagrada i priznanja “Stvaratelji za stoljeća“: Nagrada za životno djelo u poduzetništvu, Priznanje za razvoj ideja, inovacije i investicije, Priznanje za doprinos razvoju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi i Priznanje za doprinos promociji poduzetništva u Jugoistočnoj Europi.

(Izvor: Menager.ba)

Back To Top