skip to Main Content

Intesa Sanpaolo Banka BiH je u cilju unapređenja kvalitete usluga i prilagođavanja specifičnim potrebama klijenata u poslovnici Centar u Sarajevu otvorila dva posebno opremljena prostora i to Magnifica i Studentsku zonu.

„Magnifica zona predstavlja novi pristup poslovanju, kreiran prema potrebama naših klijenata sa najvišim finansijskim zahtjevima. Osnovna prednost novog pristupa je zasebno uređen prostor, koji osigurava diskreciju i ugodnost, u kome će osobni bankari pružati stručne savjete iz oblasti finansijskog poslovanja i personalizirani pristup za svaku bankarsku uslugu potrebnu našim klijentima. Klijenti ovog ranga će moći uz najavu i izvan šalterskog reda obaviti sve vrste finansijskih transakcija i dobiti potrebne informacije.“, kaže Selvedina Patković, direktor Direkcije za razvoj distribucijskih kanala i koordinaciju sa filijalama Banke i dodaje:

„Intesa Sanpaolo Banka je orijentisana i na izgradnju dinamičnijeg odnosa sa novim generacijama, te je tako u istoj poslovnici, nadomak centralne gradske zone i velikog broja visokoškolskih ustanova, otvorila i studentsku zonu. U ovom dijelu poslovnice studenti, koji su klijenti Banke, mogu besplatno da koriste internet na instaliranim Ipad uređajima, čitaju zanimljive magazine u za njih ugodnom okruženju. Banka je za ovu grupu klijenata već kreirala posebne proizvode, studentske račune START i START 200+ uz koje mogu samostalno upravljati svojim finansijama, a dodatne informacije pružit će im naše stručno osoblje.“

Osim u Sarajevu zasebne zone uskoro će se otvoriti i u ostalim regijama u BiH.

Back To Top