skip to Main Content

Vlada Hbz Zgrada

 

Vlada Hercegbosanske županije uputila je obavijest da je Međunarodna organizacija rada (ILO), u okviru projekta koji financira EU “Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini”, objavila Poziv za dostavljanje konceptnih prijedloga za sudjelovanje u natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava.

Cilj poziva je, kako se navodi, utvrditi interes za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150.000 i 200.000 eura, koji će biti dodjeljivani u razdoblju od 2016. do 2018. godine.

Prijedlozi projekata trebaju biti fokusirani na stvaranje novih radnih mjesta i podršku lokalnom razvoju kroz institucionalizaciju suradnje među ključnim lokalnim interesnim stranama.

Poziv je otvoren do 30. kolovoza 2016. godine za sve općine i gradove u Bosni i Hercegovini (BiH), koji se mogu prijaviti u partnerstvu sa zavodima za upošljavanje, akreditiranim obrazovnim institucijama, poduzećima, udruženjima građana uključujući lokalne i regionalne razvojne agencije, sindikatima, privrednim komorama itd. Ukupna vrijednost projekta je 4 milijuna eura, od kojih su 3 milijuna eura namijenjena za dodjelu bespovratnih sredstava lokalnim zajednicama u BiH.

Back To Top