skip to Main Content

Pripremili ste sve što je potrebno za odlazak na put, ali ste se u posljednjem trenutku sjetili da niste kupili putno zdravstveno osiguranje za sebe i svoje najmilije? Ne brinite, Grawe osiguranje d.d. Sarajevo je kreiralo rješenje. U ponudi je mogućnost internet kupovine putnog zdravstvenog osiguranja preko web stranice.

„Naši proizvodi su kreirani pažljivim istraživanjem potreba klijenata, kako bismo im omogućili najbolje osiguravajuće pokriće od momenta planiranja i rezervacije putovanja do sigurnog povratka sa putovanja. Rizik da se iznenada razbolite ili pretrpite nesretan slučaj dok ste na putu je veliki, a troškovi ljekarskih usluga u inostranstvu su vrlo visoki i često premašuju planirani budžet cjelokupnog putovanja, zbog toga je potrebno prije odlaska na svako putovanje ugovoriti policu putnog zdravstvenog osiguranja.Već od 88 KM možete zaključiti policu putnog zdravstvenog osiguranja za godinu dana.

Sigurna kupovina online je obezbjeđena korištenjem najviših sigurnosnih standarda online kupovine, tvrdi Fikret Hodžić, direktor Grawe osiguranja d.d. Sarajevo

Kompletna online kupovina i plaćanje putnog  zdravstvenog osiguranja dodatno je zaštićena SSL certifikatima, čime su poduzete sve mjere prema najvišim industrijskim standardima i obezbjeđena najsigurnija internet kupovina i plaćanje putnog zdravstvenog osiguranja.

Ponuda proizvoda putnog zdravstvenog osiguranja koje klijenti mogu zaključiti pokriva širok spektar rizika. Grawe Tour je osnovni proizvod. Proizvodi Grawe Tour plus i Grawe Tour plus sa stornom proširuju osnovni proizvod putnog zdravstvenog osiguranja sa dodatnim osiguranjima od posljedica nesretnog slučaja, osiguranjemprtljage i osiguranjem od otkaza putovanja.

Ukoliko putujete sami, sa porodicom ili sa većom grupom Grawe proizvodi putnog osiguranja su svojim osiguranim sumama i iznosima premije na poseban način prilagođeni Vama, Vašoj porodici ili grupi sa kojom putujete.

U slučaju da se dogodi neki od osiguranih slučajeva, korisnicima Grawe proizvoda putnog osiguranja je 24 sata na dan tokom cijele godine, uključujući i neradne dane i blagdane, na raspolaganju Grawe Tour servisni centar. Zaposlenici Grawe Tour servisnog centra po primanju poziva daju uputstva šta sve trebate učiniti, te poduzimaju sve potrebne radnje, uspostavljajući kontakt s odgovarajućim medicinskim ustanovama, hotelima, prijevozničkim preduzećima, kako bi osiguraniku obezbjedili potrebnu pomoć.

Back To Top